• Hallingdal Feriepark har 17 funkishytter som ligger ved bredden av Hallingdalselva.

    FOTO: Hallingdal Feriepark/Ole Johns. Brye

Dette er Norges beste campingplasser

Ferieparken har fått fem av fem mulige stjerner.

Hallingdal Feriepark i Ål i Buskerud har mottatt fem av fem mulige stjerner fra NHO Reiseliv. Det skriver ferieparken i en pressemelding.

Dermed er parken en av kun fire campingplasser i Norge som har mottatt dette kvalitetsstemplet.

- Jeg har reist Europa rundt og sett det ypperste av campingplasser. Hallingdal Feriepark er et fantastisk anlegg - helt på det høyeste nivået også i europeisk sammenheng. Det var ingen tvil om at Hallingdal Feriepark fortjente fem stjerner, sier seniorkonsulent Torfinn Johansen i NHO Reiseliv.

Fra tidligere har Kristiansand Feriesenter, Moysand Familiecamping (ved Fevik) og Sølvgarden Hotell & Feriesenter (Setesdal) fått fem av fem stjerner i NHO reiselivs klassifisering.

Ferieparken tar sikte på å sette en helt ny standard for camping i Norge.

FOTO: Hallingdal Feriepark/Ole Johns. Brye

 

Ferieparken ønsker å sette en helt ny standard for camping i Norge, særlig tilknyttede aktivitetstilbud.

- Ved at Hallingdal Feriepark knytter opplevelser og aktivitet til gode overnattingsmuligheter viser at de er helt i tråd med fremtidens camping, sier avdelingsleder og fagsjef for reiseliv Camping i NHO, Jan Henrik Larsen.

- Bakgrunnen for den nye familieparken, er at det ikke har skjedd så mye nytt og spennende i den norske campingnæringen på mange år. Vi ønsker å tilby mer enn en plass å sette campingvognen. Derfor vil vi gi campingturister en campingplass hvor vi gir opplevelser på lik linje med den kvaliteten du får på hotell, sier styreleder og initiativtaker Thorstein Berg.

Valutakalkulator:

Klikk her for en oversikt over alle kursene.

Tjenester

Siste reiseartikler